Ο Ήχος της Ελπίδας

Βιωματικό σεμινάριο Κουνταλίνι & Naad Γιόγκα με την Dev Suroop Kaur

Αναγέννησε τον ήχο της ελπίδας και της ζωτικότητας μέσα από τον ήχο και τα μάντρα
Αναγέννησε τη χαρά, την ευεξία, την ευτυχία και ότι άλλο έχεις χάσει

Στην Κουνταλίνι Γιόγκα αναφερόμαστε στο κύμα του ήχου ως το φάρμακο για τη Νέα Εποχή. Μέσα από το τραγούδι, την επανάληψη των μάντρα, τη δόνηση και τις τεχνικές της Naad Yoga μπορούμε να μεταβάλλουμε την εσωτερική μας συχνότητα ώστε να δομήσουμε τη ζωτικότητά μας και να ανανεώσουμε τον εαυτό μας νοητικά, συναισθηματικά και σωματικά. Αυτούς τους δύσκολους, πιεστικούς καιρούς για πολλούς από εμάς είναι δύσκολο και αποτελεί μεγάλη πρόκληση το να βρούμε πρόσβαση στην γαλήνη, την ειρήνη, την ελπίδα, τόσο με τον ίδιο μας τον εαυτό όσο και με τους συνανθρώπους μας.  Όμως η ζωτικότητα και η ελπίδα υπάρχουν πάντα μέσα μας και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτές κάθε στιγμή.

Στο σεμινάριο η Dev Suroop Kaur θα μοιραστεί μαζί μας τις ειδικές γνώσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια της άμεσης, πολύχρονης μαθητείας της δίπλα στον Yogi Bhajan αλλά και μέσα από τη διδασκαλία των τεχνικών του ήχου και των μάντρα σε χιλιάδες μαθητές. Θα μας καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι εξερεύνησης, μία βαθιά βιωματική εμπειρία της αληθινής μας φωνής, της άπειρης γαλήνης, ελπίδας και του δυναμικού αναγέννησης που υπάρχουν μέσα μας.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, ελάτε να ταξιδέψουμε, να ασκηθούμε, να διαλογισθούμε, τα τραγουδήσουμε !

που;
Myyoga
(Ευρυτανίας 43, 1ος όροφος, Στάση μετρό Πανόρμου)

πότε;
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019
10.00 – 17.00

τι να φορέσετε;
άνετα ρούχα

τι να φέρετε;
το στρωματάκι σας (υπάρχουν αρκετά και στο χώρο)
μια κουβερτούλα για να σκεπαστείτε στη χαλάρωση
ένα μπουκαλάκι νερό

εισφορά 25 €

πληροφορίες & εγγραφές;
satnamgreece11@gmail.com

Λίγα λόγια για τη δασκάλα:
Η Dev Suroop Kaur απολαμβάνει να μοιράζεται την καθάρια πρακτικότητα που κρύβει μέσα της η καλλιέργεια μιας επιτυχημένης και βαθιά αυθεντικής ζωή. Είναι μία καταξιωμένη μουσικός και Lead Trainer 1ου & 2ου επιπέδου της Κουνταλίνι Γιόγκα στην KRI Aquarian Trainer Academy. Καθοδηγεί τους μαθητές της ώστε να μπορέσουν να σπάσουν κάθε τι που τους κρατά καθηλωμένους και να προχωρήσουν στη ζωή ακολουθώντας την αλήθεια τους και την αυθεντικότητά τους.
Είναι ευλογία που μαθήτευσε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της κοντά στον Yogi Bhajan. Με ευγνωμοσύνη μοιράζεται αυτά που έμαθε αλλά και όσα συνεχίζει να μαθαίνει για το πως να αγαπά, να εργάζεται και να ζει καλύτερα σε ετούτο τον κόσμο. Είναι ιδαίτερη χαρά και τιμή για εκείνη να εκπαιδεύει μαθητές και δασκάλους της Κουντλίνι Γιόγκα σε όλες τις πτυχές της τεχνολογίας και ιδιαίτερα της Naad. Διδάσκει και καθοδηγεί επίσης γυναίκες ώστε μέσα από τις τεχνικές να συναντήσουν την ομορφιά τους και την αληθινή τους φωνή. Ζει με το σύζυγό της στην Espanola στο New Mexico, και εκτός από τις διδασκαλίες και τις μουσικές της δραστηριότητες, δουλεύει ώστε να διατηρήσει έναν γαλήνιο νου ως στέλεχος επιχειρήσεων.