ΚΥΤΑ Ελλάς

Σύλλογος Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδας

Amar Dev Kaur Μαρίνα Κτίστη

Η Amar Dev Kaur Μαρίνα Κτίστη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

– Αρχικά, σπούδασε επικοινωνία με ειδικότητα στα ΜΜΕ και τις Δημόσιες Σχέσεις και εργάστηκε στον κλάδο των επιχειρήσεων. Παράλληλα, έκανε σπουδές Yποκριτικής και Θεάτρου στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

– Το 1996, στην Ιταλία, γνώρισε προσωπικά τον Yogi Bhajan, έγινε άμεση μαθήτριά του και βυθίστηκε στην επιστήμη της Κουνταλίνι Γιόγκα με συνεχή μελέτη και προσωπική άσκηση. Εκπαιδεύτηκε και άρχισε να διδάσκει Κουνταλίνι Γιόγκα το 1998, στην Ιταλία. Το 1999 έφερε την Κουνταλίνι Γιόγκα στην Ελλάδα και αφιερώθηκε στη διάδοσή της.

– Mε την ευχή και την καθοδήγηση του ίδιου του Yogi Bhajan, ίδρυσε το 1999, μαζί με τον Hari Simran Singh Khalsa, το Guru RamDas Ashram, το πρώτο κέντρο της Κουνταλίνι Γιόγκα στην Ελλάδα.

– Eκπαιδεύει δασκάλους της Κουνταλίνι Γιόγκα (Lead Teachers Trainer Level 1 & 2) και είναι μέλος της Ακαδημίας των Εκπαιδευτών Δασκάλων του KRI -Kundalini Research Institute “Academy of Trainers”.

– Διδάσκει θεματικά workshops Γιόγκα και διαλογισμού και εξειδικευμένα retreats.

– Έχει επιπλέον ειδικότητα στη Γιόγκα για εγκύους και παιδιά.

– Σε ατομικές συνεδρίες προσφέρει: τo «Spiritual Fitness» & τo «Healing Hands»

– Αναπτύσσει το project του Spiritual Theatre, κατόπιν υποδείξεως του ίδιου του Yogi Bhajan.

– Το 2008, στο Ευρωπαϊκό Kundalini Yoga Festival, τιμήθηκε από την Διεθνή Ένωση Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα ΙΚΥΤΑ με το “ΙΚΥΤΑ TEACHER RECOGNITION” για την προσφορά της στη διατήρηση της ακεραιότητας και τη διάδοση της διδασκαλίας της Κουνταλίνι Γιόγκα στην Ελλάδα.

– Διδάσκει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στα ελληνικά, αγγλικά και ιταλικά.