ΚΥΤΑ Ελλάς

Ελενα Meherjot Kaur (Ελενα Νικολοπούλου)

Η Ελενα Meherjot γεννήθηκε στην Αθήνα.

Αρχισε το Γιόγκικο ταξίδι της το 2006, υπακούοντας στην εσωτερική της ανάγκη για αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη. Ξεκίνησε με χάθα γιόγκα. Δύο χρόνια αργότερα έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την Κουνταλίνι Γιόγκα, ερωτεύεται τις διδασκαλίες και συνεχίζει την πορεία της με δασκάλα την Amar Dev Kaur Μαρίνα Κτίστη. Τον Ιανουάριο του 2013, ολοκληρώνοντας 250 ώρες εκπαίδευσης κοντά σε δασκάλους από Ελλάδα και Ιταλία λαμβάνει από τον διεθνή οργανισμό Kundalini Research Institute (K.R.I.) το πτυχίο Εκπαίδευσης Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα (Επίπεδο 1). Εξακολουθεί να παρακολουθεί συστηματικά σεμινάρια που αφορούν τη φιλοσοφία και την πράξη της Κουνταλίνι Γιόγκα και επιθυμώντας να εμβαθύνει στην πρακτική της, ξεκινά την εκπαίδευση της για το πτυχίο Εκπαίδευσης Δασκάλων (Επίπεδο 2) και έχει ήδη ολοκληρώσει τις ενότητες Αυθεντικές Σχέσεις και Συνειδητή Επικοινωνία.

Η ζωή της ξεδιπλώνεται με τρόπο που την οδηγεί στο να δοκιμάζει και να εξερευνά διαφορετικούς τρόπους ύπαρξης και δημιουργίας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και πιστοποιημένη Master NLP Practitionner και NLP Life Coach.

Η Ελενα Meherjot zει την ζωή της με οδηγούς την συμπόνια και την στοργική καλοσύνη και με στηρίγματα την αγάπη της οικογένειας της και την χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων που συνεργάζεται. Καθημερινά της εργαλεία αποτελούν η αναπνοή, τα μάντρας και ο διαλογισμός.

 

Email: elena.meherjot@gmail.com