ΚΥΤΑ Ελλάς

Ελένη Chanan Dyal Ιωνά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κύπρο. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων(BSc) και Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού (MSc). Είμαι μητέρα τριών υπέροχων αγοριών και θεωρώ την οικογένεια μας το πιο υπέροχο seva.

Τυχαία γνώρισα την Kundalini Yoga το 2015 και χάρηκα με αυτή τη μέθοδο «γυμναστικής». Καθώς ανακάλυπτα πως η «γυμναστική»δεν ήταν γυμναστική του σώματος αλλά του Είναι, συνειδητά αποφάσισα πως θέλω να μελετήσω αυτή την τεχνολογία. Ένα χρόνο περίπου αργότερα ξεκίνησα την εκπαίδευση δασκάλων στο Château Anand στη Γαλλία (KRI Level 1 Certification). Στη συνέχεια παρακολούθησα και άλλες εκπαιδεύσεις όπως Ρέικι, Yoga Nidra καθώς και την εκπαίδευση δεύτερου επιπέδου Mind&Meditation (KRI Level 2) μαζί με την αγαπημένη μας Amar Dev.

Στη ζωή ό,τι ζητήσεις έρχεται λένε και εγώ το πιστεύω. Ολοκληρώνοντας την πρώτη μου εκπαίδευση, αποφάσισα πως θέλω να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με άλλους συνανθρώπους. Νιώθω ευγνώμων που έχω την ευλογία να διδάσκω Kundaliniκαι Nidra Yoga.

Συνεχίζω ακόμη να προτιμώ τα ζαχαροπλαστεία αντί τα γυμναστήρια όμως η μελέτη της αναπνοής, του μέσα μου, του αυτοπρογραμματισμού και του ανώτερου εαυτού γαληνεύουν την ψυχή μου. Πιστεύω πως η Γιόγκα είναι ένα υπέροχο ταξίδι που είναι κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους και όλες τις ηλικίες.Θέλω να νιώθω αυτό που ήδη ξέρω, ότι μέσα μας έχουμε την Παντοδυναμία και την Πανσοφία και την Παναγάπη γιατί απλά είμαστε κομμάτι του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.