ΚΥΤΑ Ελλάς

Φρόσω Ματσούκα – Seva Simran K.

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα γραφικές τέχνες και εργάστηκα στον τραπεζικό χώρο στην Ελλάδα και σε διεθνή οργανισμό στις Βρυξέλλες.  

Φοίτησα στην «Ακαδημία αρχαίας ελληνικής και παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής» και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πάνω σε διάφορες εναλλακτικές-συμπληρωματικές θεραπευτικές μεθόδους. Από το 1995 προσφέρω θεραπείες Reiki, ρεφλεξολογίας και αρωματοθεραπείας.

Είμαι περήφανη εθελόντρια της SAPT Hellas (Stray Action Pet Therapy) και με όλη την ομάδα δουλεύουμε για να έχουν καλύτερη ζωή τα παιδιά και τα ζώα.

Ασκήθηκα για περίπου 15 χρόνια στο tai chi chuan και είχα μια σύντομη γνωριμία με την Hatha yoga.

Η kundalini yoga το 2009, ήταν ταυτόχρονα αποκάλυψη και δώρο για μένα.

Έτσι, το 2012 εκπαιδεύτηκα στο πρώτο επίπεδο δασκάλων και έλαβα πιστοποίηση από την K.R.I. Επίσης, εκπαιδεύτηκα στη Γαλλία για μαθήματα γιόγκα σε καρέκλα. Συμμετείχα σε Women Camps στην Ελλάδα και στην Ισπανία. Παρακολούθησα σεμινάριο Sat Nam Rasayan στην Ιταλία.  

Ολοκληρώνοντας σήμερα το δεύτερο επίπεδο δασκάλων, βεβαιώνομαι όλο και περισσότερο πως είμαστε δάσκαλοι και μαθητές ταυτόχρονα. Και πως κάνουμε γιόγκα για να φυτέψουμε έναν καινούργιο σπόρο μεταμόρφωσης, θεραπείας και ελευθερίας.

Email: frossomatsouka@yahoo.gr