ΚΥΤΑ Ελλάς

KARASMANI-(02-15-21-09-52-04)_WEB

Κατερίνα Καρασμάνη Rajmeet Kaur

Η αναζήτηση της σύνδεσης σώματος και νου ξεκίνησε από την παιδική ηλικία και βρήκε έκφραση στο χορό. Έτσι το 2004 αποφοίτησα από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου». Καθώς εργαζόμουν ως δασκάλα χορού και χορεύτρια προέκυψε η ανάγκη εμβάθυνσης στη σχέση σώματος, νου και ψυχής.

Η γιόγκα ήρθε να καλύψει αυτήν την ανάγκη μπαίνοντας δυναμικά στη ζωή μου όπου και το 2006-2007 παρακολουθώ την Σχολή Εκπαίδευσης Δασκάλων Χάθα Γιόγκα στο “Yoga and Budo Center” με τον Ανδρέα Προβελέγγιο (Yoga Alliance 200h). Συνεχίζοντας την αναζήτηση συμμετείχα σε σεμινάρια Anusara Yoga, ανατομίας, θεραπευτικής γιόγκα, Ανατομία των Chakras και Pranayama.

Το 2010 ξεκινώ το ταξίδι γνωριμίας και εμβάθυνσης στην Κουνταλίνι Γιόγκα. Ακολουθώ το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων 1ου, 2ου και 3ου επιπέδου με πιστοποίηση από το KRI (Kundalini Research Institute)

Το 2019 παρακολουθώ το “Healthy Breast Foundation Program” με την Sat Dharam Kaur για την πρόληψη (επαν)εμφάνησης καρκίνου του μαστού και το 2021-2022 συμμετέχω στην εκπαίδευση Ταντρικής Αριθμολογίας με τον Santokh Singh και την Rai Hari Kaur. Έχω παρακολουθήσει πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελλάδα με τους Hari Simran Singh, Atma Singh, Shiv Charan Singh, Jiwan Shakti Kaur, So Han Kaur, Carolyn Cowan, Γαλλία (European Kundalini Yoga Festival), Αγγλία και Αυστρία.

Διδάσκω αδιάκοπα από το 2007 χάθα, κουνταλίνι γιόγκα και διαλογισμό σε διάφορους χώρους όπως το Athens Yoga Center, Maroussi Yoga Studio, Suniai Yoga Center. Το μάθημά μου έχει στόχο να ενθαρρύνει τους ασκούμενους να ενσωματώσουν τις διδασκαλίες της γιόγκα στην καθημερινή τους ζωή και είναι εμπνευσμένο από όλους τους προικισμένους δασκάλους που είχα την τύχη να συναντήσω σε αυτό το μονοπάτι της εσωτερικής καλλιέργειας και ανάπτυξης!

Τ 6944 872001
Email: yogini.rajmeet@gmail.com