ΚΥΤΑ Ελλάς

Σύλλογος Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδας

Ρένα Ramjeet Kaur Χρυσικοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Visual Communication στη Γερμανία, όπου έζησε 10 χρόνια. Εργάστηκε επί 25 χρόνια με πάθος στο δημιουργικό χώρο, με πιο σημαντικές στάσεις τη συμμετοχή της στο δημιουργικό γραφείο Pi6, καθώς και τη συμμετοχή της στην ομάδα Εικόνας και Ταυτότητας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Με την Kundalini Yoga συναντήθηκε το 2010 και πολύ γρήγορα έγινε αναπόσπαστο μέρος της ζωής της. Το 2016 ολοκλήρωσε την Εκπαίδευση Δασκάλων (επίπεδο 1) με εκπαιδεύτρια την Μαρίνα Amar Dev Κτίστη.

Σήμερα συνεχίζει την εκπαίδευσή της στο δεύτερο επίπεδο, καθώς επίσης και την εκπαίδευσή της στην Θεραπευτική Διδασκαλία της Kundalini Yoga.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μετεκπαίδευσης στη Διδασκαλία Kundalini Yoga για τη μεταμόρφωση του Άγχους και της Κατάθλιψης, στην Αγιουρβέδα, καθώς και στην Ταντρική Αριθμολογία.

Ξεκίνησε να διδάσκει το 2016 ως μέλος της ομάδας των δασκάλων στο Guru Ram Das Ashram στην Αθήνα. Από το 2019 ζει στο Κατάρ, από όπου διδάσκει διαδικτυακά στα γερμανικά και στα ελληνικά.

Μέσα από την προσωπική της πρακτική και άσκηση βίωσε την μεταμορφωτική δύναμη της Kundalini Yoga, την οποία διδάσκει με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη, επιθυμώντας και άλλοι άνθρωποι να βιώσουν αυτή την εμπειρία.

Email: rena@pi6.gr