ΚΥΤΑ Ελλάς

Ρόζα Ποιμενίδου Mahanraj Kaur

Ονομάζομαι Ρόζα Ποιμενίδου και το πνευματικό μου όνομα είναι Mahanraj Kaur. Προέρχομαι από τον χρηματοοικονομικό τομέα με σπουδές στα οικονομικά. Ωστόσο τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου, γνωρίζοντας την Yoga μέσα από σπουδαίους δασκάλους, η ζωή μου μεταμορφώθηκε εντελώς. Θέλοντας αρχικά να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και να προχωρήσω την μαθητεία μου, παρακολούθησα τον εκπαιδευτικό κύκλο Εκπαίδευσης Δασκάλων Hatha Yoga 200 ωρών, στο AtmanAsana Yoga Studio το 2010 και ολοκλήρωσα το πρόγραμμα Ashtanga Yoga Teacher Training 1η και 2η Σειρά, της Χριστίνας Καρυτινού. Το 2012 ολοκλήρωσα και την Εκπαίδευση Δασκάλων Pilates με τον Πάνο Μπαλατσινό στην σχολή Base Training.

Συγχρόνως συμμετείχα σε εκπαιδευτικά προγράμματα σημαντικών δασκάλων όπως ο Eddie Sterm και ο Michael Stone, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας για να διδάξουν τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία της Υoga. Παράλληλα με την Yoga μαθήτευσα και στον χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών έχοντας μυηθεί και στους 3 Βαθμούς του Reiki (Master Reiki Teacher) και πιστοποιηθεί από τον Rama Pranic Healing και Arhatic Yoga σε επίπεδα μέχρι το βασικό επίπεδο Arhatic Yoga. Στην Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης ήρθα σε επαφή με την θεραπευτική ενέργεια της Ιόχρους Φλόγας και παρακολούθησα σχετικά σεμινάρια ως θεραπεύτρια. Το 2018, ολοκλήρωσα τον εκπαιδευτικό κύκλο θεωρίας και πρακτικής στο Basic Hypnotherapy Level.

Τα τελευταία χρόνια συναντήθηκα με την Kundalini Yoga και το 2016 παρακολούθησα το διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Kundalini Yoga «The Aquarian Teacher Level 1RYT200» έτσι όπως διδάχθηκε από τον Yogi Bhajan, πιστοποιημένο από το Kundalini Research Institute (K.R.I 200h). Έπειτα προχώρησα στο Level 2, στην ενότητα: Conscious Communication με την Amar Dev Μαρίνα Κτίστη και την Siri Ram Kaur Khalsa.

Τον Φεβρουάριο του 2011 αποφάσισα να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο στο Κερατσίνι – Αμφιάλη, την Navasana Yoga Amfiali Shala, τα μαθήματα μας γίνονται δια ζώσης και διαδικτυακά. Διδάσκω με μεγάλη αγάπη, βοηθώ τους μαθητές μου και γίνομαι η γέφυρα για να περάσει ο καθένας απέναντι στον δρόμο της Αλήθειας, της Αναζήτησης, του Πνεύματος και της Αυτογνωσίας.

Όσο διδάσκω, δεν σταματώ να μαθητεύω δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους και να εξελίσσομαι

Navasana Yoga Amfiali Shala
Π. Φύσσα 58, Αμφιάλη, 3ος Όροφος
T 2130144946, 6973883400

https://navasana.gr/