ΚΥΤΑ Ελλάς

Στέλλα Λογαρίδου - Arvind Satya Kaur

Είμαι η Στέλλα. Arvind Satya είναι το πνευματικό μου όνομα. Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους και ανέκαθεν επέλεγα να βρίσκομαι στην υπηρεσία τους μέσω μια επαγγελματικής διαδρομής που αγκαλιάζει τρεις καριέρες: καθηγήτρια ξένων γλωσσών έως το 2002, καριέρα πάνω στην οποία «κούμπωσε» μια δεύτερη ως διευθύντρια ξενοδοχείων, η οποία τρέχει από το 1997 έως σήμερα και εξελίσσεται παράλληλα εδώ και 7 χρόνια με μια τρίτη: αυτήν της δασκάλας κουνταλίνι γιόγκα και θεραπεύτριας. Είμαι πιστοποιημένη από το KRI (Kundalini Research Institute) δασκάλα κουνταλίνι γιόγκα 2ου επιπέδου (500 ώρες), μέλος της IKYTA & KYTA Hellas. Έχω επιπλέον ολοκληρώσει 2 εκπαιδεύσεις ειδίκευσης:

1. Super Health © – Yogic science for addictive behavior, KRI Specialty Training
Eιδίκευση στη διαχείριση στρες και στην αντιμετώπιση εθιστικών συμπεριφορών (τοξικές ουσίες, διατροφικές εξαρτήσεις, συμπεριφορικές εξαρτήσεις: σχέσεις, διαδίκτυο κ.α.).
2. NineMinMax Business Yoga Teacher training©, KRI Specialty Training Business yoga

Αυτήν την περίοδο εκπαιδεύομαι στην ψυχοθεραπευτική μέθοδο Compassionate Inquiry που αναπτύσσει ο Dr Gabor Maté προκειμένου να βοηθηθούν και να βιώσουν βαθιά θεραπεία και μεταμόρφωση άνθρωποι, οι οποίοι πάσχουν από την εκδήλωση ψυχικών τραυμάτων κι εθισμών.
Είμαι επίσης πιστοποιημένη θεραπεύτρια Sat Nam Rasayan© 1ου επιπέδου, Usui Reiki 2ου βαθμού, Thai Yoga massage, σύμβουλος διαλογισμού καθώς και κάτοχος πιστοποίησης Advanced Tantric Numerology.
Είτε μέσα από τα ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα που διδάσκω online ή δια ζώσης, στα ελληνικά ή αγγλικά , είτε μέσα από τις ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες που προσφέρω, επιθυμώ να φέρω τους ανθρώπους σε επαφή με το εσωτερικό τους διαμάντι, τον πυρήνα τους, την αυθεντικότητα κι ελευθερία τους, με την αγάπη για τον εαυτό και για τους άλλους καθώς και με τη χαρά και το πάθος για την ίδια τους τη ζωή.

T 6974608305
Email: arvindsatyak@gmail.com