ΚΥΤΑ Ελλάς

Βασιλική Ad Nishan Kaur Παπαλέξη

Το όνομά μου είναι Βασιλική Ad Nishan Kaur Παπαλέξη και ασκούμαι στην Kundalini Yoga από το 2010.

Από την πρώτη μου κιόλας επαφή με την πρακτική, διέκρινα πως δημιουργείται μια σχέση με τον εαυτό μου, που δεν ήταν καινούργια, αλλά παραγκωνισμένη, κάπου ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στο μοντέλο ζωής που ασυνείδητα ακολουθούσα.

Έχοντας εργαστεί σε εμπορικές εταιρείες, έζησα από κοντά τους έντονους εργασιακούς ρυθμούς και διαπίστωσα την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου, για μια μέθοδο διαχείρισης της απαιτητικής καθημερινότητάς του.

Η φυσική καθώς και η συναισθηματικονοητική ενδυνάμωση που ακολούθησε με την άσκησή μου στην πρακτική, η διεύρυνση της αντίληψης μου για τις δυναμικές λειτουργίας του κόσμου και η χαρά να αντλώ από μέσα μου και να δημιουργώ την πραγματικότητά μου, με οδήγησαν στο 1ο επίπεδο Εκπαίδευσης Δασκάλων Kundalini Yoga όπως διδάχτηκε από τον Yogi Bhajan.

Διδάσκω από το 2016, μέσα από την αγάπη μου για τον άνθρωπο και τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Εμπλουτίζω την κατάρτισή μου συμμετέχοντας σε επιμορφωτικά σεμινάρια έμπειρων και καταξιωμένων δασκάλων της Ελλάδας και του εξωτερικού και αυτή την εποχή εμβαθύνω περισσότερο, στην εκπαίδευσή μου στο 2ο επίπεδο Εκπαίδευσης Δασκάλων Kundalini Yoga.

Αγαπώ τη φύση και την σύνδεση μαζί της.

Αγαπώ να μαθαίνω και ν’ αλλάζω διαρκώς.

Το όραμά μου, είναι να μεταδίδω στους ανθρώπους, τις τεχνικές που θα τους οδηγήσουν να ζουν με χαρά και να εξελίσσονται ως συνειδητές υπάρξεις.

T 6948219800

Email: vasso.papalexi@gmail.com