ΚΥΤΑ Ελλάς

Βηθλεέμ Gyan Devta Kaur

Η Βηθλεέμ Gyan Devta Kaur γεννήθηκε στις Μυκήνες το 1957.
Το 1981 ιδρύει το “Parafono” Jazz Club το οποίο διοικεί μέχρι το 2010.
Παράλληλα 1987-1997 εξασκείται στην πολεμική τέχνη Kung Fu με δάσκαλο τον Κων/νο Μπάτσιο και παρακολουθεί σεμινάρια Shiatsu με την Maria Charlet.
Για να φέρει σε ισορροπία τον ρόλο της μητέρας και της συζύγου με το επάγγελμα της νυχτερινής ζωής ξεκινά το 2004 να εξασκείται σε διάφορα συστήματα Γιόγκα: Hatha, Astanga, Forrest και Kundalini.
Το 2009 μυείται στην 1η βαθμίδα της θεραπευτικής τέχνης του Reiki Usui Shiki Ryoho και το 2013 ολοκληρώνει την 3η.
Το 2010 μετά από Life Coaching, ιδρύει τον πυρήνα γέλιου «Greek Laughers», με όραμα τη διάδοση του γέλιου, ως θεραπευτική δυνατότητα, μέσο επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης.
Πιστοποιείται εισηγήτρια στην Γιόγκα Γέλιου και εκπαιδεύει ομάδες σε όλη την Ελλάδα.
Το 2011 πιστοποιείται και εξασκεί Thai Bodyworks, Shiatsu και άλλους φυσικούς τρόπους θεραπείας και εξισορρόπησης του σώματος.
Από το 2011 ξεκινά την μαθητεία στο Οκταπλό μονοπάτι της Γιόγκα στη Σχολή Εσωτερισμού του Ομακοείου Αθηνών, με δασκάλες: την Ελένη-Ανάντα Κοσσιφίδου στην Κριγια Γιόγκα του Ν.Μαριωρή και την Σμάρω Κοσμάογλου στην Raja Yoga και την Εσωτερική Θεραπευτική.
Το 2012 ιδρύει το κοινωνικό Κλαμπ Γέλιου Νεάπολης-Εξαρχείων.
Το 2013 δημιουργεί τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Βηθλεέμ Org.
Το 2016 εκπαιδεύεται και πιστοποιείται στην Κουνταλίνι Γιόγκα όπως δίδαξε ο Yogi Bhajan, ΤΤ1 KRI Karam Kriya School με Sohan Kaur, Jiwan Shakti Kaur και Suhab Kaur.
Το 2017 παρακολουθεί την εκπαίδευση “πως να κυριεύετε τις εξαρτήσεις σας” με την Carolyn Cowan.
Το 2018 πιστοποιείται στο Authentic Relationships ΤΤ2 KRI, από τον Shiv Charan Singh.
Το διάστημα 2018-2019 παρακολουθεί εκπαίδευση στην Ταντρική Αριθμολογία με τον Santohk Singh και ολοκληρώνει το 1ο επίπεδο θεραπευτικής τέχνης Sat Nam Rasayan με Sangeet Kaur, Santohk Singh και Guru Sandesh Kaur.
Το 2019 πιστοποιείται στα 21 Stages of Meditation με την Simran Kaur, Satya Singh, Tarn Taran Singh και Atma Jot Kaur.
Το 2021 πιστοποιείται στο Vitality & Stress ΤΤ2 KRI από Siri Ram Kaur Khalsa και στο Conscious Communication ΤΤ2 KRI από Shiv Charan Singh.
Το 2022 ολοκληρώνει το Mind & Meditation ΤΤ2 KRI από Siri Ram Kaur Khalsa.
Συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να εμβαθύνει στην τεχνολογία της επίγνωσης αναγνωρίζοντας την συνεχή εναλλαγή του ρόλου δασκάλου-μαθητή.
Εμπνεώμενη από τον Yogi Bhajan και τον Guru Dev με βαθιά πίστη στην δύναμη για αυτοθεραπεία και ανύψωση που φέρει ο άνθρωπος, διδάσκει Kundalini Γιόγκα, διαδικτυακά και δια ζώσης στο Wahe Guru Kundalini Yoga Centrer/ bethleem.org.
Εργάζεται ως θεραπεύτρια με τεχνικές Thai massage, Siatsu, Reiki, Sat Nam Rasayan, Tαντρική Αριθμολογία, Ασκληπειακή και εσωτερική θεραπευτική.
Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στην διοίκηση επιχειρήσεων οργανώνει και προωθεί εκπαιδευτικά και εκδηλώσεις Γιόγκα και Διαλογισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

T 6973744578

Email: gyandevtabaltzi@gmail.com