ΚΥΤΑ Ελλάς

Σύλλογος Δασκάλων Κουνταλίνι Γιόγκα Ελλάδας

Ai-Yun Brenda Jasjot kaur

Η Jasjot Kaur μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ταϊβάν, απ’ όπου και κατάγεται. Λατρεύει τα ταξίδια και την Kundalini Yoga!

Το κινέζικο όνομά της είναι Ai-Yun, όπου “Ai” σημαίνει Αγάπη και “Υun” είναι Όλα τα πλάσματα του κόσμου.

“Jasjot” σημαίνει “εκείνη που με Δόξα και Ακτινοβολία σαν του Θεού, έχει προορισμό ν’ ανακαλύψει τον πραγματικό της εαυτό, την ψυχή της και σαν μέρος του Θεού, αφού πρώτα ενωθεί με το ΕΝΑ & με το Φως που οδηγεί τους πάντες, να βιώσει το δικό της Φως”.

Έχει αποκτήσει M.A. στις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Cardiff.

Εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρία ASUS, στο τμήμα PR. Αν και η εμπειρία της εκεί, την βοήθησε να καλλιεργήσει και να εξελίξει τις επικοινωνιακές και οργανωτικές της δεξιότητες, αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς της και να εστιάσει στο πνευματικό της μονοπάτι.

Βαδίζοντας στο μονοπάτι αυτό, ταξίδεψε για να παρακολουθήσει σεμινάρια κι εκπαιδευτικά προγράμματα σε διάφορες χώρες, όπως Ινδία, ΗΠΑ, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν, Κίνα και χώρες της Ευρώπης.

Μέσα από την προσωπική της διαδρομή στην Kundalini Yoga, βρήκε την εσωτερική γαλήνη και το σθένος μέσα της, για να ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής.

Με την Αγάπη και το Φώς που της χάρισαν τα “Ai” και “Jasjot” και σαν πιστοποιημένη πλέον Level One Associate Trainer Yoga Kundalini & Conscious Pregnancy (όπως διδάχτηκε από τον Yogi Bhajan) υπηρετεί την ανθρωπότητα, επαληθεύοντας το όνομά της.